Jednotlivé pralinky a jejich složení a alergeny:
Manon nugát mléčný
Dvojitý nugát v mléčné čokoládě
Složení : praliné (cukr, mandle, emulgátor: sojový lecitin, vanilkové aroma),hořká čokoláda (cukr, kakaový prášek, kakaové máslo, emulgátor lecitin, aroma vanilin), bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor lecitin, aroma vanilin), mléčná čokoláda (cukr, kakaový prášek, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor, lecitin, aroma vanilin)
Alergeny: 8, 6, 7
Hruška:
Alkohol Wiliam (hruškovice) v mléčné čokoládě
Složení : mléčná čokoláda (cukr, kakaový prášek, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor lecitin, aroma vanilin), bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor lecitin, aroma vanilin), obs.kakaové hmoty 28%, šlehačka, hruška (glukózový sirup, voda, cukr, koncentrovaná šťáva z hrušek, kys. citrónová, zahušťovadlo pektin), alkohol Wiliams 60%.
Alergeny: 6, 7
Alkohol: 6,1%
Kopretina
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
